Kodittomat koirat

Kun haluaisit tarjota kodin jollekkin meillä kotia etsivistä koirista, kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Puhelimessa voimme keskustella enemmän koirasta ja tiedustella sinun mahdollisuuksistasi tarjota koti juuri kyseiselle koiralle. Monilla koiristamme on erityisvaatimuksia, jotka tulee huomioida uudessa kodissa. Koirien taustoista meillä harvoin on mitään tietoa, joka asettaa haasteita uudelle omistajalle ja kodille. Haluamme yhdistää mahdollisimman sopivan lemmikin ja omistajan. Jos jokin koira ei sovi mielestämme sinulle, niin voi olla että heti seuraava olisikin sopiva. Hyvin kilttikin koira voi aiheuttaa ongelmia ja hankaluuksia, jos koti ei vain ole sopiva ja omistajan ja koiran kemiat eivät kohtaa.

Toivomme aina, että meiltä lähtiessään koirat saisivat sen viimeisen kodin, koska ovat vaihtaneet paikkaa jo vähintään kerran Löytöeläintalolle tullessaan.

Löytöeläintalossa käy vuosittain noin 650 koiraa, joista noin 7% jää etsimään kauttamme uutta kotia.

Osa niistä on huostaanotettuja, mutta suurinosa ihmisten hylkäämiä eli omistaja ei vain löytynyttä koiraa koskaan hae takaisin kotiin.

Tältä sivustolta näet tällä hetkellä kotia etsivät koirat.

 

 


1434/14 mustavalkoinen leikkaamaton uroskoira etsii koirakokemusta omaavaa kotia. Nuori noin vuoden ikäinen poju ujostelee alkuun, mutta luottamuksen saannin jälkeen tästä hellyyttävästä koiran alusta kuoriutuu leikkisä kaveri. Koiran kanssa täytyy harjoitella tapakoulutusta.

Hinta 150€


1357/14 Kiltti naaraskoira etsii uutta huolehtivaa kotia. lIkäarvio on noin puoli vuotta. Ei täysin sisäsiisti.

Hinta 450€

1352/14 & 1353/14 kiltit ja huomionkipeät leikkaamattomat uroskoirat vailla kotia. Eloisat ja pirteät pojat ovat innoissaan oppimassa uutta. Ikäarvio noin puoli vuotta. Koirat eivät ole täysin sisäsiistejä.

Hinta 450€/koira


1396/14 musta leikattu uroskoira. Suurikokoinen nuorehko poika etsii koirakokenutta uutta kotia. Mukava kaveri, jota uudet asiat hieman jännittää. Koiraa ei sijoiteta kerrostaloon.

Hinta 150€


1316/14 sekarotuinen keskikokoinen leikkaamaton uroskoira etsii aktiivista uutta kotia. Koiraa ei sijoiteta haukkuherkkyyden vuoksi kerrostaloon. Nuorehko koira on luonteeltaan ystävällinen ja oppivainen.

Hinta 250€


1220/14 musta isokokoinen leikkaamaton uroskoira etsii uutta aktiivista kotia. Ujosteleva  poju, mutta pohjimmiltaan ystävällinen kaveri. Koiran kanssa täytyy harjoitella hoitotoimenpiteitä joten koira vaatii kärsivällisen ja koirakokeneen kodin.

Hinta 175€