Kodittomat koirat

Kun haluaisit tarjota kodin jollekkin meillä kotia etsivistä koirista, kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Puhelimessa voimme keskustella enemmän koirasta ja tiedustella sinun mahdollisuuksistasi tarjota koti juuri kyseiselle koiralle. Monilla koiristamme on erityisvaatimuksia, jotka tulee huomioida uudessa kodissa. Koirien taustoista meillä harvoin on mitään tietoa, joka asettaa haasteita uudelle omistajalle ja kodille. Haluamme yhdistää mahdollisimman sopivan lemmikin ja omistajan. Jos jokin koira ei sovi mielestämme sinulle, niin voi olla että heti seuraava olisikin sopiva. Hyvin kilttikin koira voi aiheuttaa ongelmia ja hankaluuksia, jos koti ei vain ole sopiva ja omistajan ja koiran kemiat eivät kohtaa.

Toivomme aina, että meiltä lähtiessään koirat saisivat sen viimeisen kodin, koska ovat vaihtaneet paikkaa jo vähintään kerran Löytöeläintalolle tullessaan.

Löytöeläintalossa käy vuosittain noin 650 koiraa, joista noin 7% jää etsimään kauttamme uutta kotia.

Osa niistä on huostaanotettuja, mutta suurinosa ihmisten hylkäämiä eli omistaja ei vain löytynyttä koiraa koskaan hae takaisin kotiin.

Tältä sivustolta näet tällä hetkellä kotia etsivät koirat.

 

 

62/15 mustavalkoinen, n. 6v, leikattu pienikokoinen uroskoira ruskein merkein etsii kuntouttavaa uutta kotia. Luonteeltaan koira on rauhallinen ja kiltti. Koiralla on terveyden suhteen erityisvaatimuksia, jotka vaativat uudelta kodilta valmiutta pitkäaikaiseen sitoutumiseen.

Hinta 250€

61/15 valkoinen leikkaamaton uroskoira. Nuorehko, kiltti, mutta ujo poika. Koira sijoitetaan koirakokeneeseen kotiin, jossa sen kanssa on aikaa harjoitella arjen puuhasteluja ja turkin hoitoa. Ei täysin sisäsiisti.

Hinta 300€


3/15 musta leikattu uroskoira ruskein merkein. Kiltti ja huomiota rakastava keski-ikäinen herra, joka antaa tehdä hoitotoimenpiteet ongelmitta. Osaa joitakin käskyjä, mutta vaatii vielä tapakasvatusta ja harjoittelua yksin olemisen kanssa. Ei sijoiteta kerrostaloon äänekkyyden vuoksi.

Hinta 250€1446/14 valkoinen leikkaamaton uroskoira harmainmustin merkein. Tämä komea n.6v kiltti koira etsii aktiivista uutta kotia. Koira viihtyisi parhaiten kodissa missä olisi oma piha, jossa temmeltää.

Hinta 250€


1454/14 ruskeanharmaa naaraskoira valkoisin merkein. Lempeä ja rauhallinen vanhempi koira etsii uutta kotia. Koiran turkki vaatii säännöllistä hoitoa ja uudella kodilla täytyy olla tähän valmiuksia.

Hinta 450€