Kodittomat koirat

Kun haluaisit tarjota kodin jollekkin meillä kotia etsivistä koirista, kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Puhelimessa voimme keskustella enemmän koirasta ja tiedustella sinun mahdollisuuksistasi tarjota koti juuri kyseiselle koiralle. Monilla koiristamme on erityisvaatimuksia, jotka tulee huomioida uudessa kodissa. Koirien taustoista meillä harvoin on mitään tietoa, joka asettaa haasteita uudelle omistajalle ja kodille. Haluamme yhdistää mahdollisimman sopivan lemmikin ja omistajan. Jos jokin koira ei sovi mielestämme sinulle, niin voi olla että heti seuraava olisikin sopiva. Hyvin kilttikin koira voi aiheuttaa ongelmia ja hankaluuksia, jos koti ei vain ole sopiva ja omistajan ja koiran kemiat eivät kohtaa.

Toivomme aina, että meiltä lähtiessään koirat saisivat sen viimeisen kodin, koska ovat vaihtaneet paikkaa jo vähintään kerran Löytöeläintalolle tullessaan.

Löytöeläintalossa käy vuosittain noin 650 koiraa, joista noin 7% jää etsimään kauttamme uutta kotia.

Osa niistä on huostaanotettuja, mutta suurinosa ihmisten hylkäämiä eli omistaja ei vain löytynyttä koiraa koskaan hae takaisin kotiin.

Tältä sivustolta näet tällä hetkellä kotia etsivät koirat.

 

1219/14 ruskea naaraskoira valkoisin merkein. Nuori, energinen ja välillä jopa riehakas neiti etsii aktiivista kotia. Koira vaatii vielä tapakasvatusta. Ei täysin sisäsiisti.

Hinta 250€

1218/14 vaalea naaraskoira. Mukava, melko rauhallinen ja leppoisa neiti etsii uutta kotia, jossa jaksetaan panostaa turkin hoitoon. Koira on herkkä vatsainen, mikä tulee ottaa huomioon ruokinnassa. Ei täysin sisäsiisti.

Hinta 250€


1030/14 valkoinen leikkaamaton n.5v uroskoira etsii uutta huolehtivaa ja kuntouttavaa kotia. Koira ei ole sisäsiisti. Luonteeltaan koira on leikkisä ja iloinen kaveri kunhan alkujännitykset ovat ensin poissa.

Hinta 290€