Kodittomat eläimet

Kun haluat tarjota uuden kodin löytöeläimelle, voit seurata tilannettamme sivujemme kautta.

Siellä on päivitettynä kaikki, tällä hetkellä meillä kotia etsivät lemmikit. Näet kuvan ja pienen kuvauksen lemmikistä.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta seurata nettisivujamme tai sivuiltamme löytyy sinulle sopivan oloinen lemmikki, ota yhteyttä puhelimitse. Puhelimessa voimme keskustella siitä, sopiiko juuri tämä lemmikki sinulle tai onko meillä sillä hetkellä teille sopivaa lemmikkiä. Haluamme tiedustella jo puhelimessa teidän sen hetkisiä resursseja kodin tarjoamiseen löytöeläimelle.
Löytöeläimen kotiutumiseen uuteen kotiin voi mennä kaksin verroin aikaa ja voimavaroja. Riippuen lemmikin taustoista. Niistähän meillä ei yleensä ole juurikaan mitään tietoa.

Haluamme löytää mahdollisimman sopivan kodin jokaiselle lemmikille. Sekä mahdollisimman sopivan lemmikin jokaiselle uudelle omistajalle. Lemmikkien tarpeet ovat jokaisen kohdalla yksilölliset.

Puhelimitse voit varata ajan mahdolliseen lemmikkiin tutustumiseen. Mikäli meillä on sopivan kuuloinen lemmikki juuri sinulle. Lemmikistä voi kysellä lisätietoja myös sähköpostilla, mutta aika varataan vasta, kun uuden kodin tarjoaja soittaa itse henkilökohtaisesti.