Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.

 


1151/17 ruskearaidallinen leikkaamaton uroskissa. Rauhallinen ja lempeäluonteinen kissaherra etsii uutta kotia.

Hinta 35€

 

 

 


1145/17 ruskearaidallinen naaraskissa. Ystävällinen ja rauhallinen neiti etsii uutta kotia, jossa saa hissukseen tutustua uuteen ympäristöön.

Hinta 40€

 

 


1138/17 musta leikattu uroskissa. Leppoisa herra, joka nautiskelee huomiosta ja rapsutuksista. Etsii uutta rauhallista kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan kissan terveydenhoitoon.

Hinta 100€

 

 


1127/17 punavalkoinen leikattu uroskissa. Rohkea herra, jolta myös löytyy omaa tahtoa. Kisu nauttii rapsuttelusta silloin kun se itselle parhaiten sopii. Sijoitetaan aikuiseen kotiin.

Hinta 45€

 

 


1122/17 ruskearaidallinen naaraskissa valkoisin merkein. Nuorehko, rauhallinen ja ihmisystävällinen neiti, joka etsii rauhallista uutta kotia.

Hinta 40€