Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.


1188/19 ruskearaidallinen leikkaamaton uroskissa valkoisin merkein. Nuori, töpöhäntäinen kissapoika, joka rakastaa ihmisiä ja on ystävällisen utelias myös muita kissoja kohtaan. Kissa viihtyisi kodissa, jossa sillä olisi tarjolla leikkiseuraa ja aktivointia.

Hinta 50€

 

 


1180/19 harmaa persialais-tyyppinen leikattu uroskissa. Hurmaava herrasmies, joka rakastaa huomiota ja rapsutuksia. Kissaherralla on upea turkki, joten uudella kodilla pitäisi olla intoa hoitaa kissan turkkia säännöllisesti.
Kissa ei pidä muista kissoista, joten hän etsii kotia missä saisi olla talon ainoa kissavaltias.

Hinta 150€

 


1164/19 musta leikkaamaton uroskissa valkoisin merkein. Hieman jäyhän ulkokuoren omaava, mutta sisimmillään kiltti herrasmies etsii aikuista kotia.  Kissa pitää huomiosta kunhan saa itse ensin tehdä tuttuvuutta rauhassa omaan tahtiinsa.

Hinta 35€

 

 


1148/19 musta leikkaamaton uroskissa. Seurallinen ja reipasluonteinen kissaherra, joka viihtyy huomion keskipisteenä. Kissa on aktiivinen ja eloisa, ja se viihtyisi kodissa jossa sille ollaan valmiita tarjoamaan aktiivinen arki.

Hinta 35€

 

 


1147/19 ruskearaidallinen naaraskissa valkoisin merkein. Nuorehko kissaneiti, joka omaa prinsessamaisen omanarvonsa tuntevan luonteen. Joten huomionosoitukset on tervetulleita silloin kun se neidille sopii. Kissa sopisi rauhalliseen kissakokemusta omaavaan kotiin.

Hinta 40€