Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.


372/18 kilpikonnavärityksellinen naaraskissa. Lempeäluonteinen, vanhempi kaunotar etsii uutta kotia. Uudessa kodissa täytyy olla valmiutta hoitaa säännöllisesti kissan upeaa turkkia. Kissa on seurallinen, mutta se saattaa uusissa tilanteissa ujostella. Rauhallinen, aikuinen koti olisi tälle rouvalle mieluinen.

Hinta 40€

 

 


307/18 ruskearaidallinen/valkoinen naaraskissa. Nuori ja vilkas kissaneiti, joka rakastaa olla huomion keskipisteenä. Sopisi kotiin, jossa sen kanssa jaksetaan puuhastella ja leikkiä.

Hinta 50€