Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.

 


916/18 kilpikonnavärityksellinen naaraskissa. Nuori tyttönen, jota uudet asiat vielä kovasti jännittävät. Neiti opettelee vielä luottamusta ihmiseen. Tyttö on pohjimmiltaan kiltti kissanalku, mutta se tarvitsee vielä paljon rohkaisua ja aikaa oppiakseen rentoutumaan ympäristössään. Tyttö sopisi kotiin, jossa sillä ehkäpä olisi tukena ja seurana reipas kissakaveri mallia näyttämässä. Kissa sijoitetaan aikuiseen kissakokemusta omaavaan uuteen kotiin.

Hinta 50€

 


911/18 musta leikkaamaton uroskissanpentu. Reipas ja ihmisrakas vintiö etsii huolehtivaa loppuelämän kotia. Kissalla saattaa leikit välillä olla rajuja, joten sen vuoksi kissaa ei  suositella pienten lasten pariin. Kissa vaatii kärsivällisen ja kissakokemusta omaavan uuden omistajan, jolla on aikaa ja malttia opettaa peruskäytöstapoja tälle pikku vesselille.

Hinta 60€

 


903/18 musta leikattu uroskissa valkoisin merkein. Ystävällinen ja avoin kissaherra, joka viihtyy mielellään huomion keskipisteenä. Varsinkin namien avulla kissasta saa nopeasti uuden luottoystävän.

Hinta 45€

 

 


899/18 punertava leikattu uroskissa. Reipas ja ihmisten seurasta pitävä kissapoika. Kissa ei muista kissoista välitä, joten se sijoitetaankin ainoaksi kissaksi.

Hinta 45€

 

 


883/18 kilpikonnavärityksellinen naaraskissa. Herttainen kaunotar, joka hurmaa persoonallisella luonteellaan. Rouva saattaa kainostella alkuun, mutta tultuaan tutuiksi on hellyyttävän läheisyydenkipeä. Kissa haluaa olla uuden kotinsa ainoana kissana, sillä muut kissat jännittävät sitä liikaa.

 

Hinta 40€

 


881/18 harmaavalkoinen naaraskissa. Rauhallinen, ujo mutta kilttiluonteinen kissaneiti, joka viihtyy aluksi omissa oloissaan. Rentouduttuaan se reipastuu kohtaamaan mielellään rapsuttelijansa. Kissa tarvitsee ymmärtäväisen ja kissakokemusta omaavan uuden aikuisen kodin.

Hinta 40€

 

 


871/18 valkoinen leikkaamaton uroskissa. Rennon letkeä ja puhelias kollipoika, joka viihtyy ihmisten seurassa. Kissa ei tunnu kuulevan normaalisti, joten tämä tuo omanlaisensa haastetta kissan kanssa elämiseen.

Hinta 35€