Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.


600/18 valkoinen leikattu uroskissa ruskearaidallisin merkein. Ihastuttava ja hellyydenkipeä herrasmies.

Hinta 45€

 

 

 


553/18 tummanruskea naaraskissa. Brittiläis-tyyppinen nuori neiti, josta kuoriutuu rauhallisella hellittelyllä valloittava kehrääjä. Sijoitetaan aikuiseen kotiin.

Hinta 150€

 

 


503/18, 509/18 & 572/18 harmaat naaraskissat, 571/18 musta naaraskissa, 565/18 harmaa leikkaamaton uroskissa sekä 529/18 tummanruskea leikkaamaton uroskissa. Brittiläis-tyyppiset alkuun ujot nuoret, joista rauhallisella käsittelyllä kuoriutuu hurmaavat ja lempeät hurisijat. Sijoitetaan rauhalliseen kotiin.

Hinta 150€/kissa

 

     

 

 

 

 

      

 

 

 


499/18 musta leikkaamaton uroskissa. Rohkea nuori herra, joka rakastaa huomiota ja leikkihetkiä. Kissa on oman arvonsa tunteva, joten emme suosittele kisua pienten lasten perheeseen.

Hinta 50€