Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.


694/17 musta naaraskissa valkoisin merkein. Itsenäisen oloinen ja oman arvonsa tunteva rouva, joka ei tunnu välittävän toisten kissojen seurasta. Ihmisille on kiltti ja hakeutuu itse reippaasti rapsuteltavaksi.

Hinta 40€

 

 


681/17 musta naaraskissa. Elämän kolhima, hellyyttävä neiti etsii kuntouttavaa uutta kotia aikuisten lemmikkinä. Nuori neiti on sosiaalinen, mutta myös kipakkaa temperamenttia löytyy joissakin tilanteissa.

Hinta 40€

 


675/17 ruskearaidallinen naaraskissa valkoisin merkein. Vanhempi ja kiltti daami, joka ei enää turhia hötkyile vaan nauttii rauhallisesta seurustelusta.

Hinta 40€

 

 


668/17 harmaaraidallinen leikkaamaton uroskissa. Nuorehko kaveri, joka rakastaa huomiota ja rapsutuksia.

Hinta 35€

 

 


 662/17 musta uroskissanpentu valkoisin merkein. Leikkisä ja utelias poika, joka sijoitetaan terveydellisistä syistä talouden ainoaksi kissaksi.

Hinta 60€

 

 


651/17 musta naaraskissa valkoisin merkein. Touhukas ja rohkea nuorehko neiti, jolta löytyy myös omaa tahtoa. Sijoitetaan aikuiseen kotiin.

Hinta 50€

 

 642/17
harmaaraidallinen/valkoinen naaraskissa. Aluksi hieman ujosteleva, mutta tutuksi tultuaan kiltti ja seurallinen nuori neiti.

Hinta 40€