Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.


984/17 musta leikkaamaton uroskissa valkoisin merkein. Rennon letkeä kissapoika, joka ei turhista hötkyile. Viihtyy sylissä oikean namin tai rapsutuksen turvin. Kerrassaan mainio kissa kotiin, jossa etsitään rauhallista seuralaista.

Hinta 35€

 

 

 


962/17 harmaaraidallinen naaraskissa valkoisin merkein. Nuori ja eloisa hulivili kissaneiti etsii uutta kotia, jossa tytölle ollaan valmiita tarjoamaan paljon aktivointia. Neidillä menee välillä leikit rajuiksi, joten se ei sovi perheeseen jossa on pieniä lapsia.

Hinta 50€

 

 


960/17 musta leikattu uroskissa. Seurallinen ja rauhallinen kissaherra etsii uutta aikuista kotia.

Hinta 45€