Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.

 


203/20 musta leikkaamaton uroskissa. Nuori hulivilikissapoika, joka on erittäin aktiivinen ja menevä luonteeltaan. Pojalle on oltava valmis tarjoamaan paljon puuhasteltavaa. Kissa on ihmisrakas ja seurallinen, mutta joskus leikit saattavat olla hieman rajuja ja tällöin käytöstavat voivat unohtua. Kissan käytöksen vuoksi emme sijoita kissaa lapsiperheeseen ja uudella omistajalla olisi hyvä olla aiempaa kissakokemusta.

Hinta 50€

 


 214/20 musta leikattu uroskissa valkoisin merkein. Hieman yrmeän ensivaikutelman antava monivarpainen seniori-ikää lähestyvä herrasmies, joka arvostaisi rauhallista kotia. Kissa on kilttiluonteinen, mutta välillä vähän jäyhä jos sille päälle sattuu. Sopisi kotiin, jossa on aiempaa kissakokemusta ja taitoa lukea persoonallisen kissan eleitä. Kissan terveys tulee vaatimaan jatkohoidattamista uuden omistajan toimesta.

Hinta 45€