Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.


100/18 ruskea naaraskissa, tummin merkein. Seurallinen kissarouva etsii uutta kotia, jossa saa olla ainoana kissana.

Hinta 90€

 

 115/18
harmaa leikkaamaton uroskissa. Nuori ja reipas kaveri, joka rakastaa olla mukana päivän askareissa ja huomion keskipisteenä.

Hinta 35€

 

 


94/18 musta naaraskissa valkoisin merkein. Uusia asioita jännittävä rauhallinen neiti, joka pitää tapahtumien seurailusta turvalliseksi kokemastaan paikasta. Herkuilla ja rauhallisella rapsuttelulla tästä neidistä saa mukavan kaverin. Sijoitetaan aikuiseen ja kissakokeneeseen uuteen kotiin.

Hinta 40€