Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.

 


1411/18 mustavalkoinen naaraskissa. Nuorehko ja reipas neiti, jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta. Kissa ei pidä muista kissoista, joten sijoitamme sen talouden ainoaksi kissaksi.

Hinta 40€

 


1391/18 valkoinen leikattu uroskissa ruskearaidallisin merkein. Juro herra, jolla ottaa oman aikansa tutustua uusiin ihmisiin. Luottamuksen saatuaan kisusta kouriutuu rapsutuksista nauttiva kehräilijä.

Hinta 45€

 


1378/18 ruskearaidallinen/kilpikonnavärityksellinen naaraskissa. Rohkea ja reipas luonteinen neiti, joka ei turhia ujostele. Tyttönen rakastaa huomiota, mutta on myös oman arvonsa tunteva.

Hinta 40€