Kodittomat koirat

Kun haluaisit tarjota kodin jollekkin meillä kotia etsivistä koirista, kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Puhelimessa voimme keskustella enemmän koirasta ja tiedustella sinun mahdollisuuksistasi tarjota koti juuri kyseiselle koiralle. Monilla koiristamme on erityisvaatimuksia, jotka tulee huomioida uudessa kodissa. Koirien taustoista meillä harvoin on mitään tietoa, joka asettaa haasteita uudelle omistajalle ja kodille. Haluamme yhdistää mahdollisimman sopivan lemmikin ja omistajan. Jos jokin koira ei sovi mielestämme sinulle, niin voi olla että heti seuraava olisikin sopiva. Hyvin kilttikin koira voi aiheuttaa ongelmia ja hankaluuksia, jos koti ei vain ole sopiva ja omistajan ja koiran kemiat eivät kohtaa.

Toivomme aina, että meiltä lähtiessään koirat saisivat sen viimeisen kodin, koska ovat vaihtaneet paikkaa jo vähintään kerran Löytöeläintalolle tullessaan.

Löytöeläintalossa käy vuosittain noin 650 koiraa, joista noin 7% jää etsimään kauttamme uutta kotia.

Osa niistä on huostaanotettuja, mutta suurinosa ihmisten hylkäämiä eli omistaja ei vain löytynyttä koiraa koskaan hae takaisin kotiin.

Tältä sivustolta näet tällä hetkellä kotia etsivät koirat.


357/18 valkoinen uroskoira ruskein merkein. Uusia asioita alkuun hieman ujosteleva, mutta rauhallinen ja nopeasti reipastuva herra, jolta löytyy iän tuomaa varmuutta ja pilkettä silmäkulmasta. Koira ei ole täysin sisäsiisti.

Hinta 200€

 

 


354/18 musta uroskoira valkoisin merkein. Uusia asioita ujosteleva, mutta kiltti ja herttainen poika etsii rauhallista ja koirakokenutta uutta kotia, jossa riittää aikaa tutustuttaa sitä arjessa tapahtuviin asioihin. Luottamuksen saatuaan koira hakeaa reippaasti hellyyttä ja huomiota. Koira ei ole täysin sisäsiisti.

Hinta 250€

 


351/18 harmaa uroskoira. Iso, ystävällinen ja ihmisiä rakastava touhottaja etsii koirakokenutta uutta kotia, jossa on valmiuksia kouluttaa koiralle perusasioita ja aikaa tarjota mukavaa puuhastelua päivittäin.

Hinta 250€