Kodittomat koirat

Kun haluaisit tarjota kodin jollekkin meillä kotia etsivistä koirista, kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Puhelimessa voimme keskustella enemmän koirasta ja tiedustella sinun mahdollisuuksistasi tarjota koti juuri kyseiselle koiralle. Monilla koiristamme on erityisvaatimuksia, jotka tulee huomioida uudessa kodissa. Koirien taustoista meillä harvoin on mitään tietoa, joka asettaa haasteita uudelle omistajalle ja kodille. Haluamme yhdistää mahdollisimman sopivan lemmikin ja omistajan. Jos jokin koira ei sovi mielestämme sinulle, niin voi olla että heti seuraava olisikin sopiva. Hyvin kilttikin koira voi aiheuttaa ongelmia ja hankaluuksia, jos koti ei vain ole sopiva ja omistajan ja koiran kemiat eivät kohtaa.

Toivomme aina, että meiltä lähtiessään koirat saisivat sen viimeisen kodin, koska ovat vaihtaneet paikkaa jo vähintään kerran Löytöeläintalolle tullessaan.

Löytöeläintalossa käy vuosittain noin 650 koiraa, joista noin 7% jää etsimään kauttamme uutta kotia.

Osa niistä on huostaanotettuja, mutta suurinosa ihmisten hylkäämiä eli omistaja ei vain löytynyttä koiraa koskaan hae takaisin kotiin.

Tältä sivustolta näet tällä hetkellä kotia etsivät koirat.


8/20 ruskea leikattu uroskoira. Iloinen ja reipas keski-ikäinen n.15kg koira etsii uutta kotia. Koira on mielekästä tekemistä ja liikkumista kaipaava kaveri ja sohvaköllöttelijäksi siitä ei ole. Ainakaan ennenkun sen päivittäisestä liikunnantarpeesta on huolehdittu. Koira sopisi kotiin, jossa etsitään mukavaa lenkkikaveria ja ystävää jakamaan reippaat ulkoiluhetket. Koiralla on havaittu Löytöeläintalolla haukkuherkkyyttä, joten se ei välttämättä sovellu kerrostaloon.

Hinta 350€

 


6/20 ruskeamusta leikkaamaton uroskoira. Kahden vuoden ikäinen komea koirapoika, joka on ystävällinen ja avoin luonteeltaan. Koira on vahvarakenteinen ja välillä innostuessaan vallaton käytökseltään, joten emme suosittele sitä kotiin jossa on pieniä lapsia. Koira sijoitetaan aiempaa koirakokemusta omaavaan kotiin, jossa ollaan valmiita tarjoamaan sille aktiivinen arki.

Hinta 250€

 


Kaksi chihuahuatyyppistä naaraskoiraa etsii uusia lopunelämän kuntouttavia koteja. Koirat ovat reippaita ja iloisia kaveruksia, mutta saattavat vierastaa uusia ihmisiä. Tuttujen ihmisten kanssa ovat leikkisiä ja seurallisia. Uudella omistajalla täytyy olla valmiutta jatkohoidattaa koirien terveyttä. Koirat ovat haukkuherkkiä ja ne eivät ole täysin sisäsiistejä. Koirat voidaan sijoittaa yhdessä tai erikseen uusiin koteihin.

 

Hinta

1344/19 mustaharmaa naaras 200€, ikä n.6v.

1345/19 vaalea naaras 150€, ikä n. 10v.

 


1309/19 ruskeavalkoinen naaraskoira. Nuori naaraskoira, joka omaa herttaisen höselön luonteen. Koira rakastaa leikkimistä ja varsinkin palloleikit saavat koiran innostumaan. Koira osaa peruskäskyjä, mutta välillä innostuessaan nämä saattavat unohtua. Pientä harjoittelua se tarvitsee ainakin hihnakäytöksen suhteen. Koiralla on erityisruokavalio ja uuden omistajan täytyy olla valmis tätä jatkamaan. Koira on vahvarakenteinen ja sen riehakkaan olemuksen vuoksi emme suosittele sitä pienten lasten kotiin.

Hinta 250€