Muut kodittomat eläimet

Meille tulee vuosittain 100-200 muuta lemmikkiä, joihin kuuluvat kanit, marsut, rotat, kilpikonnat, hiiret, hamsterit, linnut, käärmeet, liskot, hämähäkit ja kaikki mahdolliset mitä ihmiset keksivät lemmikkinään pitää. Näistä vain pieni osa pääsee takaisin omiin koteihinsa. Lähes poikkeuksetta ne jäävät etsimään uutta kotia.

Ennen kuin tarjoat kotia eksoottisemmalle eläimelle, varmistuthan että sinulla on tietoa, taitoa, tilaa ja varaa pitää lemmikkiä. Eksoottiset lemmikit tarvitsevat suomen oloissa paljon kekseliäisyyttä, aikaa ja rahallista panostusta, että pystyt järjestämään esimerkiksi mahdollisimman trooppiset olosuhteet. Voidakseen hyvin ne tarvitsevat yllättävän paljon tilaa ja virikkeitä kokoonsa nähden. Eläinlääkäri hoidot ovat kalliita, koska ne yleensä tarvitsevat erikoistuneen eläinlääkärin hoitoa.

Tältä sivultamme löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät muut lemmikit. Otathan yhteyttä puhelimitse, jos jokin näistä herättää sinussa kiinnostusta. Sähköpostilla voit tiedustella lisätietoja, ajanvaraukset aina puhelimitse.

 


 

664/20 mustanruskea naaraskani. Luonteeltaan omanarvonsa tunteva kanirouva, joka pitää seurustelusta ihmisten kanssa kunhan saa itse määrätä ajankohdan.  Uuden kodin on oltava valmis rauhalliseen ja kärsivälliseen kotiuttamiseen. Kani suhtautuu uteliaan ystävällisesti tuttuun ihmiseen ja siitä saa oivan kanikaverin kunhan sen kanssa on ensin tutuksi tullut. Kania ei sijoiteta lapsiperheeseen ja uudella omistajalla on oltava aiempaa kanikokemusta.

Hinta 25€

 


640/20 harmaa leikkaamaton uroskani. Kiltti luppakorvapoika etsii uutta loppuelämän kotia. Kani pitää paljon ihmisten kanssa seurustelusta ja hellistä rapsutteluhetkistä. Poika osaa käyttää melko hyvin vessalaatikkoa ja on tottunut käsittelyyn.

Hinta 25€