Muut kodittomat eläimet

Meille tulee vuosittain 100-200 muuta lemmikkiä, joihin kuuluvat kanit, marsut, rotat, kilpikonnat, hiiret, hamsterit, linnut, käärmeet, liskot, hämähäkit ja kaikki mahdolliset mitä ihmiset keksivät lemmikkinään pitää. Näistä vain pieni osa pääsee takaisin omiin koteihinsa. Lähes poikkeuksetta ne jäävät etsimään uutta kotia.

Ennen kuin tarjoat kotia eksoottisemmalle eläimelle, varmistuthan että sinulla on tietoa, taitoa, tilaa ja varaa pitää lemmikkiä. Eksoottiset lemmikit tarvitsevat suomen oloissa paljon kekseliäisyyttä, aikaa ja rahallista panostusta, että pystyt järjestämään esimerkiksi mahdollisimman trooppiset olosuhteet. Voidakseen hyvin ne tarvitsevat yllättävän paljon tilaa ja virikkeitä kokoonsa nähden. Eläinlääkäri hoidot ovat kalliita, koska ne yleensä tarvitsevat erikoistuneen eläinlääkärin hoitoa.

Tältä sivultamme löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät muut lemmikit. Otathan yhteyttä puhelimitse, jos jokin näistä herättää sinussa kiinnostusta. Sähköpostilla voit tiedustella lisätietoja, ajanvaraukset aina puhelimitse.

 


 

Tällä hetkellä ei ole kodittomia muita eläimiä.