Muut kodittomat eläimet

Meille tulee vuosittain 100-200 muuta lemmikkiä, joihin kuuluvat kanit, marsut, rotat, kilpikonnat, hiiret, hamsterit, linnut, käärmeet, liskot, hämähäkit ja kaikki mahdolliset mitä ihmiset keksivät lemmikkinään pitää. Näistä vain pieni osa pääsee takaisin omiin koteihinsa. Lähes poikkeuksetta ne jäävät etsimään uutta kotia.

Ennen kuin tarjoat kotia eksoottisemmalle eläimelle, varmistuthan että sinulla on tietoa, taitoa, tilaa ja varaa pitää lemmikkiä. Eksoottiset lemmikit tarvitsevat suomen oloissa paljon kekseliäisyyttä, aikaa ja rahallista panostusta, että pystyt järjestämään esimerkiksi mahdollisimman trooppiset olosuhteet. Voidakseen hyvin ne tarvitsevat yllättävän paljon tilaa ja virikkeitä kokoonsa nähden. Eläinlääkäri hoidot ovat kalliita, koska ne yleensä tarvitsevat erikoistuneen eläinlääkärin hoitoa.

Tältä sivultamme löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät muut lemmikit. Otathan yhteyttä puhelimitse, jos jokin näistä herättää sinussa kiinnostusta. Sähköpostilla voit tiedustella lisätietoja, ajanvaraukset aina puhelimitse.


1451/18 harmaankirjava urosmarsu. Utelias, mutta hieman ujo marsupoika etsii uutta kotia. Poika on kiltti ja antaa tehdä hoitotoimenpiteet hienosti.

Hinta 20€

 

 1453/18 
mustavalkoinen hamsteriuros ja 1454/18 musta hamsteriuros
Etsinnässä uudet kodit uteliaille vipeltäjille.

Hinta 10€/hamsteri


1407/18 harmaa naaraskani. Aikuinen ja rauhallinen tyttö etsii aikuista uutta kotia, jossa se ansaitsemaan huolenpitoa ja hellittelyä. Kani antaa tehdä hoitotoimenpiteet hyvin.

Hinta 20€

 

 


1290/18 valkoinen aikuinen naaraskani ruskein ja mustin laikuin ja neljä suloista kaninpoikasta etsivät uusia loppuelämän koteja. Aikuinen kanineiti on luonteeltaan seurallinen ja utelias sekä pitää tuttujen hoitajien silityksistä.  Kanit ovat valmiita lähtemään uusiin koteihin viikolla 1.

 

Aikuisen kanin hinta 20€

Kanin poikaset 40€/kpl