Kodittomat kissat

Suurin osa meillä kotia etsivistä kissoista ovat todella mukavia ja sosiaalisia kissoja. Aivan selvästi jonkun kotoa tulleita kesyjä kotikissoja. Jostakin syystä omistaja ei vain niitä kaipaa. Meillä käy vuosittain noin 700 kissaa, joista suurin osa jää etsimään kauttamme uuttaa kotia. Pieni osa niistä on huostaanotettuja.

Lemmikin taustoista harvoin on mitään tietoa, joten niiden käyttäytymistä uudessa kodissa on hankala ennustaa ja sopeutumiseen voi mennä pitkäkin aika.

Kun haluat tarjota kodin, sinun täytyy varautua erilaisiin eläinlääkärikuluihin kuten sterilointi/kastraatio, sirutus ja rokotus. Meiltä uuteen kotiin lähtevät kissat ovat saaneet vähintään yhden loishäädön. Käytämme Advocate -loishäätöä joka on reseptivalmiste ja tehoaa niin ulko- kuin sisäloisiin.

Tältä sivulta löydät kaikki meidän tällä hetkellä kotia etsivät kissat. Jos ajattelet, että joku niistä voisi olla lemmikkisi, ota yhteyttä puhelimitse. Voimme keskustella puhelimessa juuri sen kissan soveltuvuudesta lemmikiksesi ja sinun resursseistasi tarjota sille kodin.


1075/19 kilpikonnavärityksellinen naaraskissa. Nuorehko kissaneiti, joka omaa persoonalliset monivarpaiset tassut. Kissa on leikkisä ja seurallinen luonteeltaan. Uudella omistajalla täytyy olla valmiutta jatkohoidattaa kissan terveyttä.

Hinta 40€

 

 


 

1072/19 mustavalkoinen leikattu uroskissa. Ystävällinen ja juttelevainen vanhempi kissaherra, joka rakastaa olla huomion keskipisteenä.

Hinta 45€

VARATTU

 


1067/19 punaraidallinen leikattu uroskissa. Rauhallinen keski-ikäinen kissaherra, joka pitää tuttujen ihmisten hoivasta ja rapsutuksista. Muista kissoista tämä herra ei pidä, joten kissa etsii rauhallista aikuista kotia missä saisi olla talouden ainoa kissana.

Hinta 45€

 

 


1055/19 musta leikkaamaton uroskissa. Surusilmäinen reissumies, jonka yrmeän ulkokuoren alla on oikeasti lempeä ja ihmisrakas kissa. Kissa on ujo uusille tuttavuuksille ja muita kissoja se jännittää. Kissa sopisi kotiin, jossa osataan ymmärtää ja lukea tälläistä elämän kolhimaa kissaherraa. Kissasta saa mukavan seuralaisen kunhan on valmis tekemään töitä sen luottamuksen ansaitsemiseen. Kissa on perso nameille ja pitkille rapsutteluhetkille, jolloin sen kehräysmoottorin saakin käynnistymään. Kissa sijoitetaan aikuiseen kotiin.

Hinta 35€

 


 

961/19 musta leikattu uroskissa. Nuorehko leikkisä hulivilipoika, joka etsii kotia jossa sille ollaan valmiita tarjoamaan aktiivinen arki. Sohvaköllöttelijäksi kissasta ei ole kunnes se on saanut purettua energisyytensä. Luonteeltaan kissa on ihmisrakas, mutta joskus saalistusleikit saattavat olla rajuja joten se ei sovi kotiin jossa on pieniä lapsia. Kissalla on puolipitkäkarva.

Hinta 50€

VARATTU