Kodittomat koirat

Kun haluaisit tarjota kodin jollekkin meillä kotia etsivistä koirista, kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Puhelimessa voimme keskustella enemmän koirasta ja tiedustella sinun mahdollisuuksistasi tarjota koti juuri kyseiselle koiralle. Monilla koiristamme on erityisvaatimuksia, jotka tulee huomioida uudessa kodissa. Koirien taustoista meillä harvoin on mitään tietoa, joka asettaa haasteita uudelle omistajalle ja kodille. Haluamme yhdistää mahdollisimman sopivan lemmikin ja omistajan. Jos jokin koira ei sovi mielestämme sinulle, niin voi olla että heti seuraava olisikin sopiva. Hyvin kilttikin koira voi aiheuttaa ongelmia ja hankaluuksia, jos koti ei vain ole sopiva ja omistajan ja koiran kemiat eivät kohtaa.

Toivomme aina, että meiltä lähtiessään koirat saisivat sen viimeisen kodin, koska ovat vaihtaneet paikkaa jo vähintään kerran Löytöeläintalolle tullessaan.

Löytöeläintalossa käy vuosittain noin 650 koiraa, joista noin 7% jää etsimään kauttamme uutta kotia.

Osa niistä on huostaanotettuja, mutta suurinosa ihmisten hylkäämiä eli omistaja ei vain löytynyttä koiraa koskaan hae takaisin kotiin.

Tältä sivustolta näet tällä hetkellä kotia etsivät koirat.


  120/19 valkoinen naaraskoira ruskein merkein. Iso kokoinen, kiltti ja ihmisistä pitävä, mutta vallaton n.1- vuotias neiti etsii koirakokenutta uutta kotia, jossa on aikaa ja taitoa opettaa tytölle peruskäytöstapoja. Sijoitamme koiran mieluiten ainoaksi koiraksi asumaan rivi- tai omakotitaloon.

Hinta 300€

 


101/19 musta-ruskea narttukoira. Nuori, n. 2-3- vuotias, leikkisä ja rohkea luonteinen koiraneiti, joka rakastaa olla mukana arjen askareissa. Koiraa ei sijoiteta kerrostaloasuntoon äänekkyyden vuoksi.

Hinta 150€

 

 


89/19 ruskea-musta narttukoira. Nuori n.1,5-vuotias energiapakkaus, joka etsii aktiivista ja koirakokenutta kotia. Neiti vaatii vielä peruskoulutusta, mutta määrätietoisella opetuksella koirasta saa mukavan lenkkikaverin.

Hinta 200€

 

 


92/19 musta leikkaamaton uroskoira. Energinen ja tarmokas, noin viisivuotias koira etsii uutta kotia, jossa tapakasvatukseen paneudutaan. Uudella omistajalla on hyvä olla entuudestaan koirakokemusta. Herrakoirasta saisi varmasti mukavan ulkoilu- ja retkeilykaverin. Koiraa ei sijoiteta kerrostaloon.

Hinta 150€

 


71/19 valkoinen naaraskoira. Rempseä, n. 10 vuotias koirarouva etsii uutta kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan koiran hammashoitoon. Koiran turkki vaatii säännöllistä hoitoa, johon uuden kodin tulisi varautua. Koira antaa tehdä hoitotoimenpiteet hienosti ja nauttii hoidosta sekä rapsutuksista.

Hinta 200€